Top Cop és a kórházi vagyonőrök esete - perfelvétel

Előző, felvezető cikkemben vázoltam, milyen helyzet állt elő a nyíregyházi kórházban. Az ügy immáron a harmadik bírónál van a Nyíregyházi Közigazgatási és Munkaügyi bíróságon. Tegnap megtörtént a perfelvételi szak első tárgyalása az új bírónál. Személyesen is jelen voltam.t2.jpg

A benyújtott iratok átnézése, hiánypótlások és egyéb módosítások átbeszéléséről szólt a tárgyalás. Ami talán a közel két órás megbeszélés egyik legérdekesebb mozzanata volt, hogy a bírónő megkérdezte a Top Cop Security jogi képviselőjét, vitatják-e azt, hogy a vagyonőrök a kórházban dolgoztak. Erre egy zavaros válasz érkezett, ami szerint nem releváns az ügy szempontjából és akár ott is lehettek a kórházban. Érdekes csűrés-csavarása a szavaknak.

Megtudtuk, a Top Cop Security az előző cikkekben említett alvállalkozók némelyikével szerződésben állt és még áll. Ami a legfontosabb lenne, a kórház és a Top Cop Security közötti szerződés, melyet ismét nem láthattunk és a nyilvános adatbázisok átnézése után sem található sehol. Annak ellenére, hogy a Top Cop Security jogi képviselője ezt állítja.

A bejegyzés trackback címe:

https://kisbiro.blog.hu/api/trackback/id/tr9816614866

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Nyíregyházi Kisbíró

A Momentum Mozgalom Nyíregyházi Helyi Szervezetének információs oldala. Elérhetőségünk: nyiregyhaza@momentum.hu illetve facebook.com/momentum.szszbm

Reklám

Hírek máshonnan

Nincs megjeleníthető elem

süti beállítások módosítása