Polgármesterünk kampányszavai

"Kedves Olvasók, Tisztelt Nyíregyháziak" kezdi 2010-2014-es évekre vonatkozó polgármesteri beszámolóját dr. Kovács Ferenc.

Az írás szerint

Azt vallom, hogy a polgármesteri munka egy olyan szolgálat, amellyel a lakosság érdekeit, biztonságát, a település fejlődését, meglévő vagyonának védelmét és gyarapítását kell szolgálni.

Fontos volt és ezért ki is emelte a városháza kapcsolatát a lakossággal:

A temetői kamerarendszer kiépítése is lakossági észrevételek alapján valósult meg, mint ahogyan a Kossuth téri szökőkút átépítése, vagy a sóstói futókör kialakítása is.

Itt azonban nem áll meg, építi tovább a szobrát:

Az, hogy milyen környezetben élünk, mindannyiunk közös ügye. Ebben a város mindenkori vezetésének óriási a felelőssége. Biztosan emlékeznek még arra, hogy 2010-ben – akkor még országgyűlési képviselőként –, a Gólya ABC előtti teret kellett megvédenünk az ott lakókkal közösen. Már akkor elhatároztam, hogy polgármesterként minden egyes fejlesztésnél külön gondot fordítunk majd a város zöldfelületeinek megóvására és fejlesztésére.

Itt nincs még vége a korábbi híradásokban szereplő nyilatkozatainak. 2012-ben ezt mondta:

... a városvezetés szándéka, hogy a lakosság véleményét figyelembe véve az eredeti projektelemeken módosítunk.

A Életfának nevezett főtéri szökőkútról volt szó.

kcm.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://kisbiro.blog.hu/api/trackback/id/tr3616390364

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Nyíregyházi Kisbíró

A Momentum Mozgalom Nyíregyházi Helyi Szervezetének információs oldala. Elérhetőségünk: nyiregyhaza@momentum.hu illetve facebook.com/momentum.szszbm

Reklám

Hírek máshonnan

Nincs megjeleníthető elem

süti beállítások módosítása