Bizottsági Jegyzetek 2020.03.25

 bj.jpgA Pénzügyi bizottságról 

1. Beszámoló Nyíregyháza Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala 2019. évi tevékenységéről
pdf MEGTEKINTÉS (24.36 MB)
 Végigolvasva a beterjesztést, pontos leírást kaphatunk arról, hogyan működik a városháza. Javaslom minden érdeklődőnek, hogy fussa át, érdemes. Az előterjesztést megszavaztuk.
2. Előterjesztés Nyíregyháza Megyei Jogú Város Önkormányzata 2020. évi ellenőrzési tervének módosítására
pdf MEGTEKINTÉS (13.94 MB)
 A városházán és intézményeiben, cégeiben minden évben belső ellenőrzések vannak. Ezt a tervet tartalmazza az előterjesztés. Megszavaztuk.
3. Éves összefoglaló ellenőrzési jelentés Nyíregyháza Megyei Jogú Város Önkormányzata 2019. évi belső ellenőrzési tervének végrehajtására
pdf MEGTEKINTÉS (22.49 MB)
 Ebben pedig arról, hogy tavaly a tervet hogyan teljesítették. Megkérdeztem, hogy az eredményekről mit lehet tudni, de az csak az ellenőrre és az érintettre vonatkozik. Megszavaztuk.
4. Előterjesztés „A magyar-ukrán kulturális örökség népszerűsítése a storytelling és a gamification módszerével” című benyújtott pályázati program elfogadására
pdf MEGTEKINTÉS (923 KB)
 A szokásos pályázat, hogy Ungvárt itt, Nyíregyházát ott reklámozzuk, küldöttségek jöjjenek ide Fásy Ádámot hallgatni, innen menjenek oda balalajkát hallgatni. Közben pogácsa, pelmenyi, pálinka, gorilka. 8000 EUR-ba kerül. Megszavaztuk, bár eredményességét ezeknek mindig kétlem.
5. Előterjesztés a NYÍRVV Nonprofit Kft-vel kötendő Közszolgáltatási keretszerződés jóváhagyására
pdf MEGTEKINTÉS (7.86 MB)
Hétfőn a Jogi bizottságban ezt már tárgyaltuk, így nekem kérdésem nem volt. Másnak sem, megszavaztuk.
6. Előterjesztés a kárpátaljai magyar közösség részére a Megyei Jogú Városok Szövetségének közreműködésével a 2020. és 2021 évben juttatandó támogatásokra
  pdf MEGTEKINTÉS (739 KB)
Egy kérdésem volt. A jelenlegi és várható pénzügyi helyzetünkben ezt a két évre szánt 5 millió forintot egyszerre, vagy két részletben fizetjük-e. Kér részletben. 2,5-2,5 millió forintot adunk az Ökomenikus Segélyszervezetnek, hogy kárpátaljaiakat segítsen meg belőle. Természetesen megszavaztuk.

bj.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://kisbiro.blog.hu/api/trackback/id/tr6016390412

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Nyíregyházi Kisbíró

A Momentum Mozgalom Nyíregyházi Helyi Szervezetének információs oldala. Elérhetőségünk: nyiregyhaza@momentum.hu illetve facebook.com/momentum.szszbm

Reklám

Hírek máshonnan

Nincs megjeleníthető elem

süti beállítások módosítása