Közgyűlési Napló 2019.11.04.

kn.jpg

Önkormányzati képviselőként rendszeresen beszámolok ezen a felületen a közgyűlésen és a bizottságokban végzett munkámról.

Ez a bejegyzésem még az alakuló közgyűlés előtt három nappal születik, de fontos, mert a mai napon vettem át a megbízólevelemet.

2019.11.01. délután lett jogerős végeredménye az október 13-i választásnak. A Debreceni Ítélőtábla tett pontot a dolog végére. A választásról, érdekességekről szeretnék írni, de még egy kis időt kérek, mert feltételezésekbe nem szeretnék belemenni és a sok adat feldolgozása nagyon időigényes.

Időben megkaptam a meghívót az ünnepélyes megbízólevél átadásra.

mh1.jpg

Életem első ilyen eseménye, sok kérdés kavargott bennem. Nem tudtam, hogyan viszonyuljak az ellenfelekhez. Aztán megoldódott, nem foglalkoztunk egymással. 2-3 ember odajött köszönni a fideszesek közül és ennyivel le is tudtuk a dolgot. Azt hiszem, ez így van jól. A Krúdy teremben csak a képviselőknek voltak székek berakva, asztalok sehol. Meglepett, mert így még nem láttam. A terem gyönyörű, szerencsére lesz bőven alkalmam nézegetni.

A polgármester 7-8 perc késéssel megérkezett. Ezután a jegyző beszélt, majd a HVB elnöke. Utána átadták a megbízóleveleket. Először az egyéni képviselőknek, utána a listásoknak. Röviden szót ejtettünk a 11.07-re kiírt alakuló közgyűlésről, majd mindenki ment a dolgára. Nem tartott tovább 40 percnél.

2019.11.07-re kiírt alakuló közgyűlés meghívója és napirendi pontjai

Nyílt ülés, így bárki bejöhet, aki szeretne.

kgyn.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://kisbiro.blog.hu/api/trackback/id/tr7116390458

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Nyíregyházi Kisbíró

A Momentum Mozgalom Nyíregyházi Helyi Szervezetének információs oldala. Elérhetőségünk: nyiregyhaza@momentum.hu illetve facebook.com/momentum.szszbm

Reklám

Hírek máshonnan

Nincs megjeleníthető elem

süti beállítások módosítása